Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Hilversum

Hilversum, de bekende mediastad telt inmiddels al aardig wat kantoorruimtes die (deels) jaarlijks heringericht worden. VG Trading is een van de bekendste en betrouwbaarste leveranciers van ‘t Gooi waardoor zij veelal benaderd worden voor het inrichten van de werkplekken in Hilversum. Het mediapark, maar ook de bedrijventerreinen in en rondom de Diependaalselaan zijn een vaste prik voor VG Trading kantoormeubelen.

Zit-sta bureau leveren in Hilversum?

Wij leveren ook in Hilversum!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We zitten helaas niet in Hilversum maar wel vlak bij! In Huizen heten we u van harte welkom!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Bent u opzoek naar gebruik kantoormeubilair voor uw bedrijf in Hilversum? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Vanaf het centrum van Hilversum bent u in iets meer dan twintig minuten bij ons filiaal op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Weet u van te voren al wat u wil gaan bestellen? Dan hoeft u niet eens langs te komen, dan komen wij naar u toe.

Kantoormeubilair Hilversum

Bent u opzoek naar een aanbieder van nieuw kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit? Ook dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij kopen grootschalig dure merken bureaus en bureaustoelen in, waardoor wij ook deze nieuwe kantoormeubelen tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit is tevens de reden waarom wij de afgelopen tien jaar zo’n groot klantenbestand hebben opgebouwd. Persoonlijk contact en een scherpe prijs is immer wat onze klanten krijgen.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Ambachtsweg 26, 1271 AM Huizen

MA / WO

open
op
afspraak

DO / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: