Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64 of mail info@vgtrading.nl

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Huizen

Midden in het industrieel hart van Huizen vind u op de Ambachtsweg 26, VG Trading kantoormeubelen. De expert op het gebied van nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. VG Kantoormeubelen is niet alleen centraal gelegen in Huizen, maar ligt daardoor ook nog eens erg centraal tussen verschillende grote steden. Te denken aan Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam die allen op ongeveer 20 minuten rijden van Huizen liggen.

VG Trading is inmiddels al meer dan tien jaar gevestigd in Huizen en ontvangt bezoekers vanuit de grote steden, maar ook is zij een vertrouwde leverancier voor veel bedrijven in ’t Gooi. Daarnaast levert zij ook in de grootste plaats in ’t Gooi, Hilversum.

De eerste jaren was VG Trading gevestigd op de Rokerijweg 20 in Huizen. Sinds de zomer van 2016 zijn wij verhuisd naar de Ambachtsweg. Één van de redenen hiervan was de grote toename van het gebruikt kantoormeubilair. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld als een specialist op het gebied van inkoop- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair.

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Gebruikt kantoormeubilair Huizen

Een specialist op het gebied van gebruikt kantoormeubilair? Wat wordt daarmee bedoeld? Nou, in tijden van crisis gingen steeds meer bedrijven over de kop. Bedrijven die goed geïnvesteerd hebben  in kwaliteit bureaustoelen. Geen bureaustoelen van gemiddelde bouwmarkten, maar echte kwaliteit kantoormeubelen van grote merken zoals Ahrend. Bureaustoelen die overigens voor de meeste mensen als eerste investering net te duur geprijsd zijn. Om deze reden kiezen zij toch voor een mindere kwaliteit bureaustoel.

Door bovenstaande methode is het voor startende ondernemers toch mogelijk om een bureaustoel te kopen van zeer goede kwaliteit. Juist voor een bureaustoel (waar ongeveer acht uur per dag) gebruik van gemaakt wordt is het van belang dat deze van aanzienlijke kwaliteit is. Dat zijn de bureaustoelen van bijvoorbeeld Ahrend, die wij in ons assortiment hebben. De worden ook nog eens opnieuw gestoffeerd indien nodig en tegen een zeer scherpe prijs aangeboden.

Complete kantoorinrichting

VG Trading kan u helpen met de complete kantoorinrichting. Een bureau, bureaustoel en een mooie archiefkast? Ook een kapstop, whiteboard en de vergadertafel kunt u bestellen bij ons. Verder bieden wij ook de mogelijkheid om een compleet magazijn (zowel nieuw- als tweedehands) in te richten. Ook voor u stellingkasten, magazijnstellingen en meer kunt u dus bij ons terecht.

VG Trading Kantoormeubelen

Bekijk onze showroom

U bent van harte welkom om onze showroom en magazijn te komen bekijken. Neem even contact op om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Wij zorgen dan dat wij aanwezig zijn op onze locatie. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat wij aan het uitleveren zijn, waardoor u wellicht voor een dichte deur komt te staan.

Showroom VG Trading