Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Rotterdam

Omdat wij inmiddels al enkele decennia bestaan zijn wij door mond op mond reclame steeds verder het land in gekomen. De afgelopen jaren heeft er een flinke toename bestellingen vanuit Rotterdam plaatst gevonden. Vooral het bedrijventerrein in Rotterdam Noord-West is een locatie waar VG Trading haar kantoormeubilair met enige regelmaat aflevert. Wellicht zult u zich afvragen wat de toegevoegde waarde hiervan van voor u als klant is. Kort maar krachtig zorgt dit ervoor dat ons contact een stuk gemakkelijk en persoonlijker kan lopen.

Waarschijnlijk bent u op onze webshop terecht gekomen, omdat u opzoek bent naar kantoormeubelen, of kantoormeubilair in/of rondom de gemeente Rotterdam. Nu treft het toeval dat wij daar vaak zijn voor leveringen en een mooie bijkomstigheid is dat wij ook gebruikt kantoormeubilair leveren aan onze klanten. Het lastige bij bestellingen van gebruikt kantoormeubilair is natuurlijk dat het lastig in te schatten valt in hoeverre er te zien is aan de producten of deze beschadigd/gebruikt zijn. Allereerst kunnen wij u met trotst vertellen dat de kwaliteit van onze gebruikte kantoormeubelen zeer goed is. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat dit kantoormeubilair goed schoon gemaakt wordt, wij verzorgen namelijk ook de reparaties indien noodzakelijk. Enkele voorbeelden hiervan: her stofferen van bureaustoelen, vervangen van het bureaublad bij een bureau en meer.

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Om terug te komen op het feit wat het positieve effect voor u als klant is dat wij regelmatig in de buurt van Rotterdam leveren, kunnen wij u vertellen dat het mogelijk is (indien wij dus in de buurt zijn) om het gebruikte kantoormeubilair met eigen ogen te bekijken. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan op het moment dat dit dus een bestelling betreft van wellicht wel tien bureaustoelen. Wij dragen er zorg voor dat de kantoormeubelen van een goede kwaliteit zijn en deze nog jaren mee kunnen.

Nieuw kantoormeubilair Rotterdam

Uiteraard bieden wij naast het gebruikte kantoormeubilair, ook nieuw kantoormeubilair aan. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van bureaus, bureaustoelen en meer kantoormeubelen. Voor uw complete kantoorinrichting kunt u bij ons terecht.

Combineer ons assortiment
Op het moment dat u, uw kantoor wil inrichten (in de omgeving van Rotterdam) raden wij u aan zowel ons gebruikte- als nieuwe kantoormeubilair te bekijken. Uiteraard is het mogelijk om ook hiervan een combinatie te bestellen. Bij grote bestellingen kunt u altijd contact opnemen voor een offerte op maat.

VG Trading Kantoormeubelen

Op de koffie bij VG Trading?
U bent van harte welkom. Sinds kort vindt u ons op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Wij hebben een groot magazijn en boven een grote showroom waarin wij u alles kunnen laten zien. Houd er wel rekening mee dat wij op 59 minuten rijden (met de auto) van Rotterdam liggen. Uiteraard is dit meer dan de moeite waard voor een compleet ingericht kantoor tegen een scherpe prijs.

Showroom VG Trading