Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Den Haag

De binnenstad van Den Haag is bekend door zijn levendigheid en het is er altijd rumoerig. Een goede plek voor een ondernemer om zijn kantoor te vestigen is natuurlijk in het centrum. Daarom leveren wij veelal in de binnenstad van Den Haag. Ook in de randstad van Den Haag zijn wij veel te vinden voor de levering van onze kantoormeubelen. Businesspark Haaglanden, Binckhorst en Forepark zijn bedrijventerreinen waar wij voornamelijk te vinden zijn.

Zit-sta bureau leveren in Den Haag?

Wij leveren ook in Den Haag!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We komen graag leveren in Den Haag maar hebben hier helaas geen showroom!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Tweedehands kantoormeubelen Den Haag

Natuurlijk wilt u goede kwaliteit kantoormeubelen. Uiteraard ook tegen een zeer scherpe prijs, maar de combinatie is soms nogal eens lastig. Voor goede kwaliteit bureaus en bureaustoelen betaald u ook een (terechte) duurdere prijs dan een gemiddelde bureaustoel bij een goedkope meubelzaak. Wij hebben daarom ook gebruikte kantoormeubelen in de aanbieding. Deze kantoormeubelen zijn opgekocht uit faillissementen en worden grondig nagekeken en gereinigd. Sommige kantoormeubelen zien er nog uit als nieuw, andere worden voorzien van een nieuwe stoffering of een nieuw blad.

Langs komen in ons filiaal?

Op dit moment hebben wij een vestiging waar u kunt komen kijken. In Huizen (Noord-Holland) vindt u VG Trading op de Ambachtsweg 26 in Huizen. 

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Ambachtsweg 26, 1271 AM Huizen

MA / WO

open
op
afspraak

DO / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: