Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Almere

VG Trading kantoormeubelen is gevestigd op de Ambachtsweg in Huizen. Huizen vindt u net boven Hilversum in de provincie Noord-Holland. Almere en Huizen worden gescheiden door het Gooimeer. Toch is het door de Hollandse- en de Stichtse brug erg gemakkelijk om van Almere naar Huizen te komen en andersom.

We komen graag leveren in Almere maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Almere

Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Almere

Is uw bedrijf gevestigd in Almere en bent u opzoek naar gebruikte kantoormeubelen? Wellicht kunt u eens onze webshop bekijken. Wij bieden namelijk naast ons assortiment nieuwe kantoormeubelen ook gebruikte kantoormeubelen. In ons assortiment gebruikte kantoormeubelen vindt u:

Nieuwe kantoormeubelen Almere

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Route van Almere centrum naar Huizen

Bent u van plan om van Almere naar Huizen te komen om ons assortiment kantoormeubelen te bekijken? Neem dan even van te voren contact met ons op. Op onderstaande kaart ziet u dat u met 23 minuten vanaf Almere centrum in ons filiaal kunt zijn.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!