Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Den Haag

De binnenstad van Den Haag is bekend door zijn levendigheid en het is er altijd rumoerig. Een goede plek voor een ondernemer om zijn kantoor te vestigen is natuurlijk in het centrum. Daarom leveren wij veelal in de binnenstad van Den Haag. Ook in de randstad van Den Haag zijn wij veel te vinden voor de levering van onze kantoormeubelen. Businesspark Haaglanden, Binckhorst en Forepark zijn bedrijventerreinen waar wij voornamelijk te vinden zijn.

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen Den Haag

Natuurlijk wilt u goede kwaliteit kantoormeubelen. Uiteraard ook tegen een zeer scherpe prijs, maar de combinatie is soms nogal eens lastig. Voor goede kwaliteit bureaus en bureaustoelen betaald u ook een (terechte) duurdere prijs dan een gemiddelde bureaustoel bij een goedkope meubelzaak. Wij hebben daarom ook gebruikte kantoormeubelen in de aanbieding. Deze kantoormeubelen zijn opgekocht uit faillissementen en worden grondig nagekeken en gereinigd. Sommige kantoormeubelen zien er nog uit als nieuw, andere worden voorzien van een nieuwe stoffering of een nieuw blad.

Langs komen in ons filiaal?

Op dit moment hebben wij een vestiging waar u kunt komen kijken. In Huizen (Noord-Holland) vindt u VG Trading V.O.F. op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Zie onderstaand.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading