Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Zwolle

Op iets meer dan een uur rijden vanaf Zwolle vindt u Huizen (Noord-Holland). Bij VG Trading vindt u zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair. Naast het feit dat we uiteraard ook aan particulieren leveren en inmiddels al meerdere kantoorruimtes voor particulieren hebben ingericht leveren wij grotendeels aan bedrijven. Zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair leveren wij in Zwolle vooral op de bedrijventerreinen Hessenpoort, Marslanden, Voorst en De Vrolijkheid. Op deze vier bedrijventerreinen is er een vraag naar zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair. De reden hiervan is dat er ook grote bedrijven gevestigd zijn die niet altijd evenveel interesse hebben in gebruikt kantoormeubilair.

We komen graag leveren in Zwolle maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Zwolle

Tweedehands kantoormeubilair Zwolle

De kleinere startende ondernemers daarin tegen bestellen met enige regelmaat gebruikt kantoormeubilair. Daar is natuurlijk niets op aan te merken, want door de goede kwaliteit producten kunt u er van uitgaan dat deze langer mee gaan dan nieuwe kantoormeubelen in deze prijsklasse van een gemiddelde meubelzaak.

Gebruikt kantoormeubilair Zwolle

Voor zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren u binnen een paar werkdagen het gewenste kantoormeubilair. Wij staan open voor telefonisch contact en zijn iedere werkdag te bereiken van 09:00 tot en met 18:00 uur.

Langs komen bij ons filiaal?

Op ongeveer een uur rijden vanaf Zwolle ligt ons filiaal. Mocht u interesse hebben om bepaalde kantoormeubelen te komen bekijken neem dan even telefonisch contact met ons op zodat we wellicht een afspraak met u in kunnen plannen. Zo komt u niet voor niets.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!