Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Utrecht

De hoofdstad van de provincie Utrecht telt op dit moment al meer dan 300.000 inwoners en dat aantal groeit nog steeds ieder jaar. Naast de groei van inwoners blijft ook de bedrijvigheid zich in Utrecht jaarlijks ontwikkelen. Immense bedrijventerreinen waar grote bedrijven zich vestigen.

Zit-sta bureau leveren in Utrecht?

Wij leveren ook in Utrecht!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We komen graag leveren in Utrecht maar hebben hier helaas geen showroom!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Gebruikt kantoormeubilair

Grote bedrijven hebben veel personeel. Veel personeel betekent dat je ook veel bureaus en bureaustoelen nodig hebt. Waarom zou u dan niet kiezen voor gebruikte bureaustoelen en bureaus? Dit scheelt veel geld en daarbij is de kwaliteit van de kantoormeubelen exact hetzelfde. Het enige verschil kan zijn dat een bureau wat gebruikerssporen heeft, maar dat kan hij ook krijgen in zijn eerste maand nadat u deze nieuw heeft aangeschaft.

Kantoormeubelen Utrecht

VG Trading kantoormeubelen levert met enige regelmaat zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair in en rondom de stad Utrecht. Ook krijgen wij regelmatig kijkers vanuit de regio Utrecht. Logischerwijs is dit te verklaren door onze scherpe prijzen en de korte reistijd van- en naar Utrecht. Vanuit het centrum van Utrecht bent u in iets meer dan 20 minuten. Door deze korte reistijd is het dus aantrekkelijk, niet alleen voor mensen uit Almere, Amsterdam en Hilversum, maar ook uit Utrecht om eens te komen kijken naar on assortiment gebruikte kantoormeubelen.

Utrecht kantoormeubilair

Vanaf Utrecht volgt u de A27 richting Almere, waarnaar u vervolgens de afslag Huizen kunt nemen. Hier kunt u de hoofdweg blijven volgen. Na de derde rotonde rechtdoor genomen te hebben neemt u de eerste afslag links. Direct aan uw linkerhand vindt u VG Trading. Wij raden u aan om telefonisch contact met ons op te nemen alvorens u naar ons filiaal vertrekt.

Openingstijden VG Trading Kantoormeubelen

De openingstijden van onze vestiging in Huizen vind u links aan de pagina.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Ambachtsweg 26, 1271 AM Huizen

MA / WO

open
op
afspraak

DO / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: