Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Lelystad

Lelystad groeit inmiddels uit tot één van de twintig grootste steden van Nederland en dat betekent dat er ook steeds meer bedrijven zich gaan vestigen in deze stad. Logisch, want deze stad maakt economisch ook enorme stappen, waardoor het voor bedrijven interessant wordt om zich hier te vestigen.

VG Trading, gevestigd in Huizen, ligt op ongeveer een half uur rijden van Lelystad en is daardoor een zeer aantrekkelijke kantoormeubelen specialist voor de bedrijven in Lelystad. Doordat wij snel en gemakkelijk te bereiken zijn komen ook veel ondernemers bij ons in de showroom kijken.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Gebruikt kantoormeubilair Lelystad

De reden dat veel ondernemers bij ons de showroom komen kijken, is ons assortiment met gebruikte kantoormeubelen. Wij kopen namelijk steeds vaker grote faillissementen op waardoor wij veel gebruikt kantoormeubilair hebben. Deze kantoormeubelen worden over het algemeen opgeknapt, opnieuw gestoffeerd en klaar gemaakt voor de verkoop. In ons assortiment gebruikte kantoormeubelen kunt u bekijken wat wij op dit moment allemaal op voorraad hebben. Het kan ook zijn dat er kantoormeubilair nog niet op staat, dus we raden altijd om even te bellen als u niet vind wat u nodig heeft.

Gebruikt kantoormeubilair gezocht

Bent u opzoek naar een specifiek tweedehands product? Dan kunt u ons altijd even bellen, want wij kennen de markt als geen ander. Wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld als u opzoek bent naar gebruikte archiefkasten, maar deze niet vind in ons huidige assortiment.

Showroom

VG Trading is gevestigd op de Ambachtsweg 26 in Huizen, waar u ook onze showroom vindt. Wilt u een komen kijken? Neem dan even telefonisch contact met ons op, zodat u niet toevallig voor een dichte duur komt te staan.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!