Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Utrecht

De hoofdstad van de provincie Utrecht telt op dit moment al meer dan 300.000 inwoners en dat aantal groeit nog steeds ieder jaar. Naast de groei van inwoners blijft ook de bedrijvigheid zich in Utrecht jaarlijks ontwikkelen. Immense bedrijventerreinen waar grote bedrijven zich vestigen.
Wij leveren ook in Utrecht!

We komen graag leveren in Utrecht maar hebben hier geen showroom!

Gebruikt kantoormeubilair

Grote bedrijven hebben veel personeel. Veel personeel betekent dat je ook veel bureaus en bureaustoelen nodig hebt. Waarom zou u dan niet kiezen voor gebruikte bureaustoelen en bureaus? Dit scheelt veel geld en daarbij is de kwaliteit van de kantoormeubelen exact hetzelfde. Het enige verschil kan zijn dat een bureau wat gebruikerssporen heeft, maar dat kan hij ook krijgen in zijn eerste maand nadat u deze nieuw heeft aangeschaft.

Kantoormeubelen Utrecht

VG Trading kantoormeubelen levert met enige regelmaat zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair in en rondom de stad Utrecht. Ook krijgen wij regelmatig kijkers vanuit de regio Utrecht. Logischerwijs is dit te verklaren door onze scherpe prijzen en de korte reistijd van- en naar Utrecht. Vanuit het centrum van Utrecht bent u in iets meer dan 20 minuten. Door deze korte reistijd is het dus aantrekkelijk, niet alleen voor mensen uit Almere, Amsterdam en Hilversum, maar ook uit Utrecht om eens te komen kijken naar on assortiment gebruikte kantoormeubelen.

Utrecht kantoormeubilair

Vanaf Utrecht volgt u de A27 richting Almere, waarnaar u vervolgens de afslag Huizen kunt nemen. Hier kunt u de hoofdweg blijven volgen. Na de derde rotonde rechtdoor genomen te hebben neemt u de eerste afslag links. Direct aan uw linkerhand vindt u VG Trading. Wij raden u aan om telefonisch contact met ons op te nemen alvorens u naar ons filiaal vertrekt.

Openingstijden VG Trading Kantoormeubelen

De openingstijden van onze vestiging in Huizen vind u links aan de pagina.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!