Kantoormeubelen Zaandam

Nieuw kantoormeubilair Gebruikt kantoormeubilair

Al enkele jaren levert VG Trading met enige regelmaat nieuw- en gebruikt kantoormeubilair in de omgeving van Zaandam. Zo leveren wij veel kantoormeubilair uit op de bekende industrieterrein rondom Zaandam. Te denken aan ZaanIJ, Hembrugterrein, HoogTij, Noodzaan en meer.

Mogelijkheden levering

VG Trading is gevestigd in Huizen op ongeveer een uur rijden van Zaandam. Ondanks dat dit een redelijke afstand is leveren wij al jaren met plezier in Zaandam. Daarnaast treft het toeval dat wij bij bestellingen vanaf €500,00 gratis bezorgen. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de levering van ons kantoormeubilair.

Gebruikt kantoormeubilair

Inmiddels hebben wij naamsbekendheid opgedaan met ons gebruikte kantoormeubilair. Ondanks dat de afstanden naar- en van Zaandam wat groot zijn kunnen wij bij bestellingen garanderen dat er kwaliteit gebruikt kantoormeubilair geleverd worden.

Langs komen?

Bent u onderweg van of naar een klant of om een andere reden toevallig in de buurt? Dan kunt u altijd even komen in onze showroom. Wij bieden namelijk een groot assortiment met nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. De gebruikte kantoormeubelen zijn opgeslagen in ons magazijn. Bij een telefonische afspraak kunnen wij er op tijd voor zorgen dat deze alvast voor u klaar staan. Verder raden wij u altijd aan om even telefonisch een afspraak te maken alvorens u langs komt.

De koffie staat voor u klaar!

Webshop Keurmerk & SSL