Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Den Bosch

's Hertogenbosch is een stad met een hele bijzondere aantrekking tot bedrijven. Bedrijven vestigen zich graag in deze Brabantse hoofdstad en dat is ook niet zo gek. Deze stad is al meerdere malen uitgeroepen tot gemeente met de sterkste economie van het land. De gunstige ligging (aan de A2) en de goede centrale spoorverbindingen zorgen ervoor dat deze plaats erg aantrekkelijk is voor de vestiging van verschillende bedrijven.

Heeft u een bedrijf gevestigd in de randstad of het centrum van Den Bosch en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kunt ondersteunen met uw kantoorinrichting? VG Trading kantoormeubelen kan u ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor.


VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen Den Bosch

Door de grote bedrijvigheid in Den Bosch zijn wij er met regelmaat te vinden voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen.

Route Den Bosch - VG Trading kantoormeubelen

Wilt u bij ons komen kijken naar gebruikte kantoormeubelen? Neem dan even contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bekijk hiernaast hoe uw route er uit ziet naar VG Trading Kantoormeubelen in Huizen.

Wilt u liever naar nieuw kantoormeubilair komen kijken in de buurt, ook hierin zijn mogelijkheden met onze collega's in Den Bosch, hierover kunt u contact met ons opnemen om een datum af te spreken.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading