Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Groningen

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Groningen

Aan zowel de Oost- als Zuidkant van Groningen vinden we twee grote industrieterreinen die VG Trading maandelijks verwelkomt voor de levering van kantoormeubelen. Bedrijventerrein Eemspoort is een locatie waar VG Trading regelmatig komt voor de levering van zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair. Vooral laatst genoemde kantoormeubelen zijn erg populair op dit moment.

Gebruikte kantoormeubelen

Ook in Groningen levert VG Trading voor een vaste prijs (bezorgkosten) haar gebruikte kantoormeubelen. U zult zien dat ons assortiment gebruikte kantoormeubelen erg interessant is voor de startende ondernemer uit de regio Groningen. Kantoormeubelen die er nog zo goed als nieuw uitzien, maar wel tegen een zeer scherpe prijs verkocht worden. Soms wel voor minder dan 25% van de nieuwwaarde. Uiteindelijk zal je op ieder kantoormeubel (het blijven toch een soort van gebruiksvoorwerpen) wellicht een krasje krijgen. Uiteraard doet dit niet onder aan de kwaliteit en de uitstraling die je creëert met deze meubelen.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Kantoormeubilair Groningen

VG Trading is één van de grotere aanbieders van zowel gebruikt als nieuw kantoormeubilair. Om deze reden hebben wij een groot assortiment gebruikte kantoormeubelen, die u deels in onze webshop vindt. Bent u opzoek naar een specifiek product dat u tweedehands zou willen bestellen, maar vindt u dit niet in de webshop? Bel ons gerust even, wellicht hebben wij iets voor u wat nog niet in onze webshop te vinden is.

Langs komen bij VG Trading Huizen?

Wij zijn regelmatig bij u in de buurt dus u kunt ons altijd vragen even langs te rijden als u twijfelt over het aanschaffen van een bepaald gebruikt kantoormeubel. Bent u toevallig een keer bij ons in de buurt en wilt u even komen kijken? Dat is mogelijk! Bel ons altijd even op van te voren, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!