Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Hilversum

Hilversum, de bekende mediastad telt inmiddels al aardig wat kantoorruimtes die (deels) jaarlijks heringericht worden. VG Trading is een van de bekendste en betrouwbaarste leveranciers van ‘t Gooi waardoor zij veelal benaderd worden voor het inrichten van de werkplekken in Hilversum. Het mediapark, maar ook de bedrijventerreinen in en rondom de Diependaalselaan zijn een vaste prik voor VG Trading kantoormeubelen.

We komen graag leveren in Hilversum maar hebben hier geen showroom!

Gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Bent u opzoek naar gebruik kantoormeubilair voor uw bedrijf in Hilversum? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Vanaf het centrum van Hilversum bent u in iets meer dan twintig minuten bij ons filiaal op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Weet u van te voren al wat u wil gaan bestellen? Dan hoeft u niet eens langs te komen, dan komen wij naar u toe.

Kantoormeubilair Hilversum

Bent u opzoek naar een aanbieder van nieuw kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit? Ook dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij kopen grootschalig dure merken bureaus en bureaustoelen in, waardoor wij ook deze nieuwe kantoormeubelen tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit is tevens de reden waarom wij de afgelopen tien jaar zo’n groot klantenbestand hebben opgebouwd. Persoonlijk contact en een scherpe prijs is immer wat onze klanten krijgen.

Nieuwe kantoormeubelen Hilversum

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!