Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Hilversum, de bekende mediastad telt inmiddels al aardig wat kantoorruimtes die (deels) jaarlijks heringericht worden. VG Trading is een van de bekendste en betrouwbaarste leveranciers van 't Gooi waardoor zij veelal benaderd worden voor het inrichten van de werkplekken in Hilversum. Het mediapark, maar ook de bedrijventerreinen in en rondom de Diependaalselaan zijn een vaste prik voor VG Trading kantoormeubelen.

Gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Bent u opzoek naar gebruik kantoormeubilair voor uw bedrijf in Hilversum? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Vanaf het centrum van Hilversum bent u in iets meer dan twintig minuten bij ons filiaal op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Weet u van te voren al wat u wil gaan bestellen? Dan hoeft u niet eens langs te komen, dan komen wij naar u toe.


Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Kantoormeubilair Hilversum

Bent u opzoek naar een aanbieder van nieuw kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit? Ook dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij kopen grootschalig dure merken bureaus en bureaustoelen in, waardoor wij ook deze nieuwe kantoormeubelen tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit is tevens de reden waarom wij de afgelopen tien jaar zo'n groot klantenbestand hebben opgebouwd. Persoonlijk contact en een scherpe prijs is immer wat onze klanten krijgen.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading