Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
VG Trading

VG Trading Kantoormeubelen

Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur
Zondag: gesloten
Klantenservice
035 - 52 357 64
mail info@vgtrading.nl

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Roosendaal

Roosendaal is een snelgroeiende stad met bijna 100.000 inwoners. Industrieterrein Borchwerf is het bekende industrieterrein van Roosendaal. Op dit moment telt het industrieterrein honderden bedrijven die samen zorgen voor een omzet van meer dan een miljard per jaar.

U kunt zich voorstellen dat wij hier regelmatig te vinden zijn voor de levering van kantoormeubelen. Honderden bedrijven op enkele vierkante meters van elkaar vandaar. Wij leveren al sinds jaar en dag in Roosendaal en dan met name op de Borchwerd.

Gebruikt kantoormeubilair Roosendaal

Steeds vaker lijkt de vraag naar tweedehands kantoormeubelen te groeien. Ook in Roosendaal leveren wij maandelijks gebruikte kantoormeubelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken. Bent u nou opzoek naar een specifiek product? Een Ahrend bureaustoel van goede kwaliteit, maar u wilt hier niet de nieuwwaarde van betalen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren maandelijks gebruikt kantoormeubilair in Roosendaal, dus waarom niet bij u op kantoor?

VG Trading voordelen

Nieuw kantoormeubilair button
Gebruikt kantoormeubilair button
Kantoormeubelen

Langs komen in ons filiaal?

Wij hebben een vestiging waar u kunt komen kijken naar ons assortiment gebruikte kantoormeubelen. Deze vindt u in Huizen aan de Ambachtsweg 26.

VG Trading Kantoormeubelen

Showroom VG Trading