Projecten

Wij laten met trots een greep uit onze gerealiseerde projecten zien! Soms een foto van een mooie vergaderopstelling of een compleet ingericht kantoor. Wij laten het graag aan u zien!

Nieuwe bureaus & A300 bureaustoelen

De eerste A300 bureaustoelen zijn verkocht aan een klant welke zich bezig houd met het produceren en plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s.

Prachtige vergaderset!

Een fraaie barset bestaande uit Direct-IT bartafels en de barkrukken in gelakt (zwart) eiken geleverd voor een videobedrijf gevestigd in Hilversum.

IMPOSANTE VERGADERSET!

In een prachtige showroom met luxe auto’s hebben wij deze imposante vergadertafel Bridge mogen plaatsen, in combinatie met de design sledestoelen in het zwart.

ZIT-STA bureaus in hAARLEM

Voor een vaste klant hebben we inmiddels ruim 35 complete slinger zit-sta bureaus geplaatst in Haarlem, monumentaal pand verdeeld over 3 verdiepingen.

SHowkantoor in Baarn

In samenwerking met het Business Centrum Gooi is er een complete unit ingericht voor de verhuur om een indicatie te geven van hoe het er uit kan komen te zien.

Zit-sta bureaus Bunschoten

Voor deze elektro-technische groothandel hebben wij het complete kantoor opnieuw mogen inrichten met o.a. elektrische zit-sta bureaus.

Zit-sta bureaus Hilversum

Kantoormeubelen geleverd in Hilversum bij een woninginrichter, deels elektrische flex-werkplekken en deels vaste werkplekken, vandaar de UltrAdjust i.c.m. de C-serie bureaus.

ERGO NOW slinger bureaus Halfweg

ERGO-NOW bureaus in combinatie met de Bureaustoelen Edit Comfort & Edit netwave geplaatst in het prachtige SugarCity complex in Halfweg.

STRAKKE INRICHTING HETEREN

Voor een vaste klant waar we recent ook het pand in Eemnes hebben mogen inrichten hebben we tevens de vestiging in Heteren voorzien van nieuw meubilair!

kantoorinrichting Eemnes!

Voor deze ICT klant hebben wij de complete inrichting mogen voorzien, in samenspraak met de klant zijn we uitgekomen bij de O-serie bureaus i.c.m. de Capella & Spindl stoelen.

Refurbished kantoor Rotterdam

Een makelaar in Rotterdam heeft gekozen voor gebruikt design kantoormeubilair van o.a. Gispen bureaus en Herman Miller bureaustoelen.

Vergaderset Crailo

Voor een klant van ons hebben we diverse vergaderopstellingen mogen plaatsen met een moderne uitstraling.

SNELLE LEVERING

Wij zijn gespecialiseerd in het snel schakelen! In principe kunnen wij uw complete kantoor, ongeacht de aantallen binnen een week plaatsen!

HOGE KWALITEIT

Uitsluitend de hoogste kwaliteit, dat is wat wij gebruiken en dat is wat u ook van ons kunt verwachten, van product tot levering en montage!

SHOWROOM

Wij hebben een showroom, centraal gelegen waar wij u graag meer vertellen over de producten uit ons assortiment! Vragen? van harte welkom!

Of bij u afspreken?

Komt u er niet uit als het gaat om het praktisch inrichten van uw kantoor? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Start met chatten!
1
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
Heeft u een vraag? We staan voor u klaar!