Kantoormeubelen projecten gerealiseerd door VG Trading

Wij laten u graag zien wat wij zoal doen, bekijk hieronder een greep uit de geleverde projecten, verder onder aan de pagina vind u nog diverse sfeerimpressies van geleverde producten.

Bureaus & stoelen Diemen

1ste A300 bureaustoelen

De eerste A300 bureaustoelen zijn verkocht aan een klant welke zich bezig houd met het produceren en plaatsen van laadpalen voor elektrische auto's.

Barkruk & barstoelen Hilversum

Bartafels & stoelen

Een fraaie barset bestaande uit Direct-IT bartafels en de barkrukken in gelakt (zwart) eiken geleverd voor een videobedrijf gevestigd in Hilversum.

Vergaderset Bridge

Prachtige vergaderset!

We hebben een prachtige imposante vergadertafel Bridge van bijna 5 meter mogen plaatsen bij dit autobedrijf wat gespecialiseerd is in luxe auto's.

Zit sta bureaus Haarlem

Zit sta bureaus Haarlem

Voor een vaste klant hebben we inmiddels ruim 35 complete slinger zit-sta bureaus geplaatst in Haarlem, monumentaal pand verdeeld over 3 verdiepingen.

Showkantoor Baarn

Showkantoor Baarn

In samenwerking met het Business Centrum Gooi is er een complete unit ingericht voor de verhuur om een indicatie te geven van hoe het er uit kan komen te zien.

Kantoormeubelen Bunschoten Spakenburg

Zit-sta bureaus Bunschoten

Voor deze elektro-technische groothandel hebben wij het complete kantoor opnieuw mogen inrichten met o.a. elektrische zit-sta bureaus.

Kantoormeubelen Eemnes

Kantoorinrichting Eemnes

Voor deze ICT klant hebben wij de complete inrichting mogen voorzien, in samenspraak met de klant zijn we uitgekomen bij de O-serie bureaus i.c.m. de Capella & Spindl stoelen.

Kantoormeubelen Rotterdam

Gebruikt kantoor Rotterdam

Een makelaar in Rotterdam heeft gekozen voor gebruikt design kantoormeubilair van o.a. Gispen bureaus en Herman Miller bureaustoelen.

Vergadermeubilair Crailo

In Crailo hebben we een tijdelijk kantoorpand mogen voorzien van diverse vergaderopstellingen, moderne kleur met nieuw eiken-naturel blad.

Velp

Ergonomisch werken Velp

In Velp hebben wij voor een vaste klant onder andere gebruikt kantoormeubilair mogen leveren, circulaire inrichting voor een duurzame onderneming.

Sfeerimpressie geleverde producten

Naast complete kantoorinrichtingen leveren we uiteraard ook vaak enkele stuks, een losse vergadertafel bijvoorbeeld, welke we graag tonen om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden en kleuren. Komt u iets tegen op één van onderstaande foto's, dan kunnen we dit leveren, het kan echter wel zijn dat dit product niet direct te vinden is in onze webshop vanwege bijvoorbeeld de complexiteit m.b.t. kleuren en levertijden, stuur ons dan gerust een mail!