Roldeurkast Pro-line 105×120 cm

 344.00 excl. btw

Aluminium RAL9006
Antraciet RAL7016
Wit RAL9010
Zwart RAL9005
Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer R7105RK Categorie

Roldeurkast Pro-line 105×120 cm

Half hoge roldeurkasten zoals deze van 105 cm hoog, zijn perfect in de ruimte te plaatsen, zowel tegen de wand of als afscheiding/balie zijn deze roldeurkasten zeer geschikt! De kasten zijn standaard voorzien van een cilinderslot, twee sleutels en twee legborden.

Beschrijving

In vrijwel iedere kantoorruimte is tegenwoordig wel een roldeurkast te vinden. Doordat de roldeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte rond een kast vrij wordt gehouden. Ons meest verkochte model van 105 cm hoog word vaak gebruikt op kantoren en werkplaatsen waar behoefte is aan een nette opbergkast, maar de voorkeur uit gaat naar een subtielere kast. Daarnaast houdt deze roldeurkast nog genoeg ruimte vrij voor ramen of mooie wandbekleding!

De roldeurkast is stevig door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal en afsluitbaar met kunststof jaloezieën. De kast is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium en wit en uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels). De archiefkast word geleverd inclusief 2 legborden. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Deze middelhoge roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad, zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de kantoorkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!

TOPBLAD kleuren!

Al onze archiefkasten, roldeurkasten en ladeblokken zijn(optioneel) te voorzien van een topblad in dezelfde kleur als onze bureaus, bekijk hier onder onze voorraad kleuren!

Bruin-eiken
Beuken (uitlopend)
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen (uitlopend)
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Rocky (nieuw!)
Zwart *no fingerprint* (nieuw) beperkte maten
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren
Ideaal te gebruiken als roomdivider
Stelpootjes van binnen uit te verstellen
Inclusief cilinderslot met bijbehorende sleutels
Prijzig, nagenoeg even duur als een hoge roldeurkast

Specificaties