Roldeurkast Pro-line 135x120cm

 364.00 excl. btw

Aluminium RAL9006
Antraciet RAL7016
Wit RAL9010
Zwart RAL9005
Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer R7135RK Categorie

Roldeurkast Pro-line 135x120cm

Roldeurkasten van 135 cm hoog en 120 cm breed. Standaard voorzien van een cilinderslot en sleutels. De volledig gelaste constructie is voorzien van kunststof roldeuren. De kasten worden geleverd met twee legborden.

Beschrijving

Roldeurkasten zijn tegenwoordig een vertrouwd beeld op het kantoor. Doordat de roldeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dat is natuurlijk perfect wanneer de ruimtes op kantoor krapper worden, of juist wanneer je om een andere reden meer ruimte vrij wilt houden! Deze roldeurkast van 135 cm hoog biedt veel nieuwe opslagruimte, maar houdt ook een deel van de muur vrij. Ideaal als je nog iets moois aan de muur wilt hangen of een ruimtelijke uitstraling in het kantoor wilt behouden!

Door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal is de kast erg stevig, terwijl de kunststof roldeuren juist soepel in de kast rollen. Standaard heeft deze roldeurkast een breedte van 120 cm en is de kast verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit. Hierdoor past de kast altijd mooi bij je bureau of andere meubels. Daarnaast is de kantoorkast uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels) en is de prijs op internet inclusief 2 legborden. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Deze middelhoge roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad, zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!

TOPBLAD kleuren!

Al onze archiefkasten, roldeurkasten en ladeblokken zijn(optioneel) te voorzien van een topblad in dezelfde kleur als onze bureaus, bekijk hier onder onze voorraad kleuren!

Bruin-eiken
Beuken (uitlopend)
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen (uitlopend)
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Rocky (nieuw!)
Zwart *no fingerprint* (nieuw) beperkte maten
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren
Vult niet de hele muur op waardoor de ruimte open blijft
Stelpootjes van binnen uit te verstellen
Inclusief cilinderslot met bijbehorende sleutels
Prijzig, nagenoeg even duur als een hoge roldeurkast

Specificaties