Roldeurkast 198×120 cm

 419.00 excl. btw

Aluminium RAL9006
Antraciet RAL7016
Wit RAL9010
Zwart RAL9005
Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer R7198RK Categorie

Roldeurkast 198×120 cm

Hoge roldeurkasten voorzien van kunststof roldeuren. De volledig gelaste constructie (niet demontabel) is standaard voorzien van 4 legborden. De kasten worden geleverd met cilinderslot, inclusief sleutels.

Beschrijving

Op vrijwel ieder kantoor is tegenwoordig wel een roldeurkast te vinden. Doordat de kunststof deuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte rond een kast vrij wordt gehouden. Met deze smalle variant van de hoge roldeurkast, die een hoogte van 198 cm en een breedte van 100 cm heeft, wordt de hoogte van je ruimte optimaal gebruikt, terwijl je ook plek overhoudt voor andere meubels of de kast tactisch in de ruimte kan plaatsen.

De archiefkast is stevig door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal en afsluitbaar met kunststof jaloezieën. De kast is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit en uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels). De prijs op deze pagina is tevens inclusief 4 legborden. Wil je toch meer legborden? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Voor & nadelen

Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren
Stelpootjes van binnen uit te verstellen
Inclusief cilinderslot met bijbehorende sleutels
Niet te demonteren (gaat vaak niet via de trap omhoog)

Specificaties