Kantoormeubelen showroom

Centraal gelegen, in Huizen op kleine afstand van grote steden als Amsterdam, Utrecht en Lelystad vind u de showroom van VG Trading.

Adres & Openingstijden

Ambachtsweg 26
1271 AM HUIZEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
geopend op afspraak
09:00 uur tot 17:00 uur
09:00 uur tot 17:00 uur
09:00 uur tot 17:00 uur
09:00 uur tot 17:00 uur
09:00 uur tot 13:00 uur
gesloten
Showroom VG Trading

Advies

Veel gaat tegenwoordig via internet, zo ook onze klanten vinden ons veelal via internet en bestellen rechtstreeks via de webshop. Echter merken we dat er tegenwoordig veel verkeerd advies word gegeven, zo zijn 9 van de 10 bureaustoelen die op internet aangeboden worden ergonomisch verantwoord, dit is absoluut niet het geval, vandaar dat wij de omgekeerde weg bewandelen, van webshop naar winkel in plaats van andersom. Wij heten u van harte welkom in onze showroom en onder het genot van een bakje koffie kunt u ons alles vragen omtrent kantoormeubilair.


035 - 52 357 64

telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

 

info@vgtrading.nl

of stuur ons een mail naar bovenstaand mailadres.

Showroom

De showroom staat al vol met nieuw- en gebruikt kantoormeubilair, maar met name nieuw kantoormeubilair. Het gebruikte meubilair is in zo goed als alle gevallen direct mee te nemen, dit alles staat in onze ruime magazijn welke indien gewenst uiteraard ook te bezichtigen is! Komt u een specifiek product bekijken? Geen probleem. Bij elk product staat onder het artikel- nummer aangegeven of dit product aanwezig is op de volgende manier:

Dit product is aanwezig in de showroom.


Bureaustoel Wijzer