Showroom

Centraal gelegen, in Huizen op kleine afstand van grote steden als Amsterdam, Utrecht en Lelystad vind u de showroom van VG Trading.

Persoonlijk advies

Veel gaat tegenwoordig via internet, zo ook onze klanten vinden ons veelal via internet en bestellen rechtstreeks via de webshop. Echter merken we dat er tegenwoordig veel verkeerd advies word gegeven, zo zijn 9 van de 10 bureaustoelen die op internet aangeboden worden ergonomisch verantwoord, dit is absoluut niet het geval, vandaar dat wij de omgekeerde weg bewandelen, van webshop naar winkel in plaats van andersom. Wij heten u van harte welkom in onze showroom en onder het genot van een bakje koffie kunt u ons alles vragen omtrent kantoormeubilair.

De showroom staat al vol met nieuw- en gebruikt kantoormeubilair, maar met name nieuw kantoormeubilair. Het gebruikte meubilair is in zo goed als alle gevallen direct mee te nemen, dit alles staat in onze ruime magazijn welke indien gewenst uiteraard ook te bezichtigen is! Komt u een specifiek product bekijken? Dan adviseren wij om altijd even van te voren te bellen, we hebben helaas niet elk product tentoongesteld staan.

Showroom & magazijn
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen