Stoelen

Op dit gedeelte van onze webshop vindt u de bureaustoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen. Als u de hele dag achter uw computer dient te zitten is het van groot belang dat u gebruik maakt van een professionele en goedgekeurde bureaustoel. Overigens is het ook voor vergaderstoelen en kantinestoelen van belang dat u gebruik maakt van een kwalitatief goede stoel. Bij ons vind u dit soort stoelen tegen zeer scherpe prijzen. Telefonisch kunnen wij u te woord staan wat betreft vragen ter voorkoming van (bijvoorbeeld) RSI klachten, maar ook voor een advies op maat. Met onze jarenlange ervaring in kantoormeubelen kunnen wij u precies vertellen welke stoel geschikt is voor welke functie.

Kwaliteit zitmeubelen

Een goede bedrijfsvoering begint natuurlijk bij goede zitmeubelen. De meeste mensen die regelmatig op kantoor zitten krijgen op een gegeven moment last van klachten, dat komt doordat de meeste mensen het belang van goede zitmeubelen erg onderschatten. Op het moment dat u gebruikmaakt van de kwalitatieve zitmeubelen van VG Trading, dan kunt u de kans op rugklachten aanzienlijk verminderen. De zitmeubelen van VG Trading zorgen ervoor dat u een goede houding aanneemt achter uw bureau, dit kan rugklachten op de korte en lange termijn voorkomen. De meeste zitmeubelen van kantoormeubelen kunt u geheel naar eigen wens instellen, zo kunt u bijvoorbeeld wat hoger of juist wat lager gaan zitten.

Kwaliteit bureaustoelen

VG Trading heeft jarenlang ervaring in het aanbieden van zitmeubelen en het geven van persoonlijk advies omtrent bijvoorbeeld de ideale bureaustoelen voor uw werkplek. Weet u niet precies welke bureaustoel voor u het meest geschikt is? Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies bij het uitzoeken van uw bureaustoel. Blijkt de bureaustoel na bestelling toch niet helemaal aan uw verwachtingen te voldoen? Met de duidelijke garantieregeling van VG Trading kunt u uw bureaustoel zonder problemen bij ons omwisselen.

Goedkoopste zitmeubilair van Nederland

VG Trading staat bekend als één van de goedkoopste aanbieders op het gebied van zitmeubelen, u bent dus verzekerd van een lage prijs in combinatie met uitstekende kwaliteit. Besteedt u minimaal €500,- in onze webshop? Dan bezorgen wij uw zitmeubelen geheel gratis. Daarnaast monteren wij (indien nodig) de bureaustoel bij u op locatie. In onze website kunt u veilig en vertrouwd afrekenen door middel van een iDeal betaling.

NPR 1813

Diverse modellen binnen ons assortiment voldoen aan de Nederlandse Praktijk Richtlijnen 1813, met deze maatvoering kunnen kantoor- en bureaustoelen dan voor ca. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. Lees hier meer over NPR 1813.

Webshop Keurmerk & SSL