Bureaustoelen - HAG

The HÅG Movement

De HÅG Movement is gebaseerd op onze filosofie dat het menselijk lichaam niet gemaakt is om continu stil te zitten, maar voor beweging en variatie.

Duizenden jaren volgden wij een actieve en gezonde levensstijl, maar over de afgelopen decennia is deze flink veranderd. We zijn passiever geworden en zitten urenlang stil op ons werk en thuis.

Onze oplossing voor deze passieve levensstijl bestaat uit de ontwikkeling van stoelen die beweging en variatie stimuleren. Met andere woorden: HÅG stoelen zijn bedoeld om het concept van zitten te  veranderen.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Bureaustoelen

Een comfortabele en degelijke bureaustoel is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een professioneel kantoor. Natuurlijk wilt u uw klanten alleen op het meest comfortabele zitmeubilair plaats laten nemen, tenslotte maakt dit meteen een goede indruk. Daarnaast is het voor u en uw persoonlijk ook belangrijk om comfortabel zitmeubilair te hebben, zeker indien u vaak werkt achter uw bureau. VG Trading heeft een ruim assortiment aan bureaustoelen, zowel nieuw als gebruikt. Met jarenlange ervaring in het geven van advies voor zitmeubilair, kunnen wij u van passend advies voorzien.


Kwaliteit bureaustoelen

Bij VG Trading kunt u terecht voor bureaustoelen uit allerlei prijsklassen en van allerlei kwaliteitssoorten. Als u niet zo vaak achter uw bureau zit zullen u wensen en prioriteiten voor een goede bureaustoel natuurlijk anders liggen dan wanneer u volledige dagen achter uw bureau werkt. De bureaustoelen van VG Trading voorkomen de veelvoorkomende klachten zoals RSI.

Bent u van plan om een kantoorruimte in te richten met verschillende bureaustoelen en weet u nog niet precies wat voor soort bureaustoel u het best kunt kiezen? Met de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van zitmeubilair kunnen wij u van een uitgebreid en passend advies voorzien. Daarnaast kunnen wij ook een voordelige totaalprijs voor u maken op het moment dat u meerdere bureaustoelen besteld.