Spindl bureaustoel - Ergonomische bureaustoel

Bewegend zitten. De oplossing!

Bent u opzoek naar een ergonomische bureaustoel? Blijf tijdens het zitten constant in beweging met een Spindl bureaustoel. Deze bureaustoelen is de oplossing om lichamelijke klachten te voorkomen. Met het bureaustoelen merk Spindl haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Dankzij Spindl blijft u constant in beweging op uw bureaustoel, waardoor u veel minder last zal hebben van rugklachten. De ergonomische bureaustoel zit niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens heel modern uit. De Spindl bureaustoelen laten u bewegen terwijl u gewoon blijft zitten. De beweging ontstaat door een speciaal ontwikkelde mechaniek onder de zitting. Deze mechaniek zorgt voor een actieve houding tijdens het zitten. Tijdens het werken zoekt uw lichaam telkens opnieuw balans, waardoor u in beweging blijft.

Verhoog uw productiviteit en ga lichamelijke klachten tegen. Een Spindl bureaustoel kan de productiviteit tijdens het werken verhogen. Dankzij de actieve zithouding ga je actief aan het werk. Rugklachten en RSI klachten zijn met deze bureaustoel verleden tijd. In onze showroom kan je de bureaustoelen zelf bekijken en uitproberen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies voor de aanschaf van uw nieuwe bureaustoelen.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Bureaustoelen

Een comfortabele en degelijke bureaustoel is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een professioneel kantoor. Natuurlijk wilt u uw klanten alleen op het meest comfortabele zitmeubilair plaats laten nemen, tenslotte maakt dit meteen een goede indruk. Daarnaast is het voor u en uw persoonlijk ook belangrijk om comfortabel zitmeubilair te hebben, zeker indien u vaak werkt achter uw bureau. VG Trading heeft een ruim assortiment aan bureaustoelen, zowel nieuw als gebruikt. Met jarenlange ervaring in het geven van advies voor zitmeubilair, kunnen wij u van passend advies voorzien.


Kwaliteit bureaustoelen

Bij VG Trading kunt u terecht voor bureaustoelen uit allerlei prijsklassen en van allerlei kwaliteitssoorten. Als u niet zo vaak achter uw bureau zit zullen u wensen en prioriteiten voor een goede bureaustoel natuurlijk anders liggen dan wanneer u volledige dagen achter uw bureau werkt. De bureaustoelen van VG Trading voorkomen de veelvoorkomende klachten zoals RSI.

Bent u van plan om een kantoorruimte in te richten met verschillende bureaustoelen en weet u nog niet precies wat voor soort bureaustoel u het best kunt kiezen? Met de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van zitmeubilair kunnen wij u van een uitgebreid en passend advies voorzien. Daarnaast kunnen wij ook een voordelige totaalprijs voor u maken op het moment dat u meerdere bureaustoelen besteld.