Kantinestoelen

De keuze voor bepaalde kantinestoelen lijkt een stuk gemakkelijk dan deze in werkelijkheid is. Heeft u namelijk al gedacht aan de functie van de kantinestoel? Een kantinestoel is een stoel voor in een sportkantine die door verschillende personen gebruikt zal gaan worden. Het is voor een sportkantine van belang dat zowel de tafels als de stoelen gemakkelijk te reinigen zijn. Wij bieden daarom alleen maar kantinestoelen aan die aan deze eisen voldoen. Ook de praktische kant van een kantinestoel was voor ons erg belangrijk bij het samenstellen van ons assortiment.

Wij bieden u de comfort houten stapelstoel aan, die veel gebruikt wordt in menig sportkantine. Daarnaast hebben wij gekozen voor verschillende kleuren. Hierbij moet u denken aan rood, blauw, pistache, appelgroen, beige, antraciet, oranje en meer. De gekleurde kantinestoelen zijn gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik door de geanodiseerde poten.

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Kantinestoelen

Natuurlijk wilt u met uw personeel en/of klanten ook tijdens de pauze comfortabel kunnen zitten, daarom biedt VG Trading een groot assortiment met comfortabele en betaalbare kantinestoelen aan. De kantinestoelen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, bij u bestelling kunt u kiezen in welke kleur u de stoel geleverd wilt hebben. De meeste kantinestoelen worden daarnaast ook volledig gemonteerd geleverd, hier hebt u zelf dus geen werk meer aan.

Ruim assortiment

Naast de normale kantinestoelen heeft VG Trading kantoormeubelen ook stapelstoelen en kuipstoelen in het assortiment. Stapelstoelen zijn ideaal op het moment dat u een ruimte tijdelijk en snel wilt ombouwen tot een kantineruimte, u kunt de stoelen daarna namelijk weer gemakkelijk opbergen. De kantinestoelen van VG Trading kantoormeubelen zijn niet alleen ideaal voor bedrijfskantines, ze zijn ook uitermate geschikt voor schoolkantines.

Wilt u een grote bestelling plaatsen, bijvoorbeeld om direct een gehele kantine te voorzien van kantinestoelen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag eventueel direct een offerte aan via onze website. Wij doen u graag telefonisch of per e-mail een passend voorstel voor uw (grote) bestelling!