Vergaderstoelen

Comfortabel vergaderen op onze slede vergaderstoelen!

Voor vergaderstoelen zijn geen wettelijke normen zoals voor bureaustoelen, maar comfort is uiterst belangrijk. Binnen ons assortiment vind u vergaderstoelen met een sledeframe, een 4-poots onderstel of op wieltjes.

Lees meer

De vergaderstoelen die zijn voorzien van een sledeframe doen het altijd goed, door dat de rugleuning in combinatie met de zitting mee veert op uw gewicht. Om deze reden past de vergaderstoel zich aan, aan uw zithouding.

VG Trading heeft zowel nieuwe als gebruikte vergaderstoelen in haar assortiment. Door de constante in- en verkoop van kantoormeubelen zal dit aanbod gebruikte vergaderstoelen sterk blijven variëren. Een kwalitatieve vergaderstoel is van groot belang. Hierop zit u zelf, maar ook uw (toekomstige) klanten. Bij het uitzoeken van een vergaderstoel is het belangrijk om rekening te houden met comfort en uitstraling die de bureaustoel heeft.

Breedte

Diepte

Hoogte

Onderstel kleur

Stofgroep

Kleur

Armleuningen

Voetkruis

Garantie

Vergaderstoelen

Tijdens een vergadering wilt u natuurlijk comfortabel zitten. U hoeft niet perse een ergonomische stoel te hebben, maar comfort is belangrijk. In ons assortiment verkopen wij enkel A-merken om uw vergadering zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Onze vergaderstoelen zijn standaard uitgerust met zitting die met uw mee veert. De vergaderstoel past zich automatisch aan uw lichaam aan. In onze showroom kan u het assortiment met verschillende vergaderstoelen bekijken. Met de hulp van onze kennis kan u direct uw nieuwe vergaderruimte inrichten.

HÅG vergaderstoelen

HÅG begrijpt als kwaliteitsmerk dat comfort belangrijk is. Naast ergonomische bureaustoelen maken ze vergaderstoelen. De vergaderstoelen van HÅG zijn dynamisch ergonomisch gebouwd. Dankzij de dynamische bouw zorgen de stoelen voor een goede bloedcirculatie tijdens het vergaderen. Een goede bloedcirculatie is goed voor uw concentratie en een gezond lichaam. Door de manier waarop de vergaderstoel gemaakt is beweegt u automatisch uw lichaam zonder dat u het doorheeft. Naast de techniek achter de vergaderstoel is er nagedacht over het design. Geen enkele HÅG vergaderstoel is standaard en elk model heeft een uniek design. U kan bij HÅG kiezen voor zowel 4-poots vergaderstoelen als vergaderstoelen op wielen.

Sitlife vergaderstoelen

Sitlife brengt al jaren kwalitatieve vergaderstoelen op de markt. In onze showroom hebben we niet alleen een collectie met bureaustoelen van Sitlfie, maar ook vergaderstoelen. De vergaderstoelen zorgen voor comfort tijdens een lange vergadering. Dankzij de luxe bekleding is de stof slijtvast en kan je er iedere dag op vergaderen. In de Sitlife collectie komt u vooral de 4-poots vergaderstoelen tegen. Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan komt u al snel uit bij Sitlife. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Wij laten u graag de verschillen zien tussen Sitlife en andere merken. Uiteraard mag u ook even proef zitten op één van de vergaderstoelen uit ons assortiment.

Verschillende soorten vergaderstoelen

Naast het merk zijn er ook verschillende soorten vergaderstoelen waar u uit kan kiezen. Het meest gekozen model is de 4-poots vergaderstoel. Afhankelijk van het model zijn er stapelbare 4-poots vergaderstoelen. Dit is ideaal als u de capaciteit wil verhogen tijdens een vergadering. U kan eventueel een paar extra vergaderstoelen in de hoek opstappelen. Als u extra vergaderstoelen nodig heeft pakt u ze er gewoon bij. Een alternatief is een vergaderstoel met wieltjes. De wieltjes maken het verschuiven van een vergaderstoel eenvoudiger. Het enige nadeel is dat u deze vergaderstoelen niet kan opstapelen. Ontdek de verschillende soorten vergaderstoelen online in de shop of in de webshop.

HÅG
HÅG is een kwaliteitsmerk en heeft naast ergonomische bureaustoelen een vergaderstoelen collectie. Comfort en een ergonomische bouw zijn één van de speerpunten bij HÅG. De vergaderstoelen worden dynamische ergonomisch gebouwd. Hierdoor volgt de vergaderstoel de bewegingen die uw lichaam maakt. De vergaderstoelen proberen zich constant aan uw lichaam aan te passen. Tegelijkertijd worden uw spieren geactiveerd en verbeterd de bloedcirculatie. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een beter concentratievermogen. Bij een lange vergadering is concentratie belangrijk. Het is ook prettig als u gewoon comfortabel kan zitten. HÅG weet dit beide perfect te combineren tot een collectie vergaderstoelen.

Ontdek de verschillende soorten

Bent u op zoek naar een 4-poots vergaderstoel? Uiteraard heeft HÅG een collectie met 4-poots vergaderstoelen ontwikkeld. Met een 4-poots design staat uw vergaderstoel extra stevig. Een extra voordeel is dat u een aantal modellen van HÅG kan opstappelen. Dit is ruimtebesparend en u kan er altijd een paar extra vergaderstoelen bij pakken. Wilt u liever uw vergaderstoelen verschuiven? HÅG vergaderstoelen op wielen zijn sneller ter verplaatsen naar een andere vergaderruimte. In ons assortiment komt u beide soorten tegen. Wilt u de HÅG vergaderstoelen eerst in het echt uitproberen? Kom ze bekijken in onze showroom en test de vergaderstoelen zelf uit. Wij kunnen u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden met HÅG vergaderstoelen.

Gebruikte vergaderstoelen

Door het sterk wisselende aanbod in gebruikt kantoormeubilair hebben wij niet altijd de mogelijkheid om ons gebruikte assortiment op de website te plaatsen, soms zijn de gebruikte vergaderstoelen al weg voordat ze in ons magazijn staan, neem daarom contact met ons op als u op zoek bent naar gebruikte vergaderstoelen.

Vergaderstoelen

De vergaderstoelen van VG Trading stralen comfort en professionaliteit uit richting de klant, hetgeen natuurlijk erg belangrijk is voor de uitstraling van uw gehele bedrijf. De vergaderstoelen kunnen natuurlijk achter een van onze vergadertafels worden geplaatst, maar u kunt ze natuurlijk ook prima gebruiken als bureaustoel of als stoel in de wachtkamer. VG Trading heeft een ruim assortiment in gebruikte en nieuwe vergaderstoelen in allerlei kleuren en ook in allerlei modellen. Het assortiment van VG trading wordt wekelijks aangepast met nieuwe modellen (zowel nieuw als gebruikt), brengt dus regelmatig een bezoekje aan onze webshop om te kijken of er nieuwe modellen beschikbaar zijn!

Levertermijn

De levertermijn van de vergaderstoelen van VG Trading is gemiddeld ongeveer 3 tot 5 werkdagen, u hebt dus binnen een week uw vergaderstoelen al in huis. Indien u meerdere vergaderstoelen bestelt, dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden om het gratis te bezorgen. Neem voor meer informatie over het plaatsen van grote bestellingen contact met ons op, of vraag direct een offerte aan!

Hebt u vergaderstoelen nodig, maar weet u nog niet goed welk model het best bij uw bedrijfsinterieur past? VG Trading is expert op het gebied van kantoorinrichting en zitmeubilair, wij kunnen u daarom voorzien van een uitgebreid en passend advies voor het inrichten van uw bedrijfsruimte.