Vergaderstoelen

Voor vergaderstoelen zijn geen wettelijke normen zoals voor bureaustoelen, maar comfort is uiterst belangrijk. Binnen ons assortiment vind u vergaderstoelen met een sledeframe, een 4-poots onderstel of op wieltjes. De vergaderstoelen die zijn voorzien van een sledeframe doen het altijd goed, door dat de rugleuning in combinatie met de zitting mee veert op uw gewicht. Om deze reden past de vergaderstoel zich aan, aan uw zithouding.

VG Trading heeft zowel nieuwe als gebruikte vergaderstoelen in haar assortiment. Door de constante in- en verkoop van kantoormeubelen zal dit aanbod gebruikte vergaderstoelen sterk blijven variëren. Een kwalitatieve vergaderstoel is van groot belang. Hierop zit u zelf, maar ook uw (toekomstige) klanten. Bij het uitzoeken van een vergaderstoel is het belangrijk om rekening te houden met comfort en uitstraling die de bureaustoel heeft.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Gebruikte vergaderstoelen

Door het sterk wisselende aanbod in gebruikt kantoormeubilair hebben wij niet altijd de mogelijkheid om ons gebruikte assortiment op de website te plaatsen, soms zijn de gebruikte vergaderstoelen al weg voordat ze in ons magazijn staan, neem daarom contact met ons op als u op zoek bent naar gebruikte vergaderstoelen.Vergaderstoelen

De vergaderstoelen van VG Trading stralen comfort en professionaliteit uit richting de klant, hetgeen natuurlijk erg belangrijk is voor de uitstraling van uw gehele bedrijf. De vergaderstoelen kunnen natuurlijk achter een van onze vergadertafels worden geplaatst, maar u kunt ze natuurlijk ook prima gebruiken als bureaustoel of als stoel in de wachtkamer. VG Trading heeft een ruim assortiment in gebruikte en nieuwe vergaderstoelen in allerlei kleuren en ook in allerlei modellen. Het assortiment van VG trading wordt wekelijks aangepast met nieuwe modellen (zowel nieuw als gebruikt), brengt dus regelmatig een bezoekje aan onze webshop om te kijken of er nieuwe modellen beschikbaar zijn!Levertermijn

De levertermijn van de vergaderstoelen van VG Trading is gemiddeld ongeveer 3 tot 5 werkdagen, u hebt dus binnen een week uw vergaderstoelen al in huis. Indien u meerdere vergaderstoelen bestelt, dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden om het gratis te bezorgen. Neem voor meer informatie over het plaatsen van grote bestellingen contact met ons op, of vraag direct een offerte aan!Hebt u vergaderstoelen nodig, maar weet u nog niet goed welk model het best bij uw bedrijfsinterieur past? VG Trading is expert op het gebied van kantoorinrichting en zitmeubilair, wij kunnen u daarom voorzien van een uitgebreid en passend advies voor het inrichten van uw bedrijfsruimte.