T-serie bureau vanaf 219 euro!

 219.00 excl. btw

Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Maak uw bureau compleet, met onderstaande producten. De geselecteerde producten worden geleverd in de zelfde kleur als het gekozen frame!
Geen opties!
Rolblok voor onder het bureau (zelfde kleur als onderstel) (+€ 169.00)
Enkele monitorarm (+€ 99.00)
Dubbele monitorarm (+€ 139.00)
CPU-houder (+€ 45.00)
Persoonlijke lade (+€ 50.00)
Kabeldoorvoer metaal (+€ 15.00)
Kabelgoot 70 cm (+€ 17.95)
Luxe kabelgoot activ (+€ 55.00)
3x Kabelklemmen (+€ 4.50)
Product totaal
Opties totaal
Totaal

T-serie bureau vanaf 219 euro!

Waar de P-serie en C-serie nog enigszins op elkaar lijken, daar heeft de T-poot van de T-serie een echte eigen uitstraling. De klassieke uitstraling met de nieuwe kleurtinten geeft een fraaie uitstraling!

Beschrijving

Ben je op zoek naar een ergonomisch bureau, maar is de flexibiliteit van een verstelbaar bureau als een zit-sta bureau niet nodig? Dan is een instelbaar bureau een voordelig alternatief voor deze in hoogte verstelbare bureaus. Doordat onze instelbare bureaus in te stellen zijn op hoogtes van 62 tot 86 centimeter voldoen ze aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Het ergonomische bureau wordt bij het installeren op de gewenste werkhoogte geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd.

Zoals je van ons gewend bent zijn de bureaus verkrijgbaar in een groot aantal standaardkleuren. Het epoxy gelakte metalen onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, antraciet en aluminium, terwijl het gemelamineerde werkblad met PVC stootrand standaard te verkrijgen is in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een model dat bij je kantoor past.

Voorraad bladkleuren!

Bij VG Trading heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bladkleuren. Gezien de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van bladkleuren die uit voorraad leverbaar zijn en kleuren die een langere levertijd hebben. Dit zijn onze voorraad kleuren:

Bruin-eiken
Beuken
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Rocky (nieuw!)
Zwart *no fingerprint* (nieuw) beperkte maten
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Al meer dan 15 jaar binnen ons assortiment
Voor zowel de thuiswerker als de bedrijfsinrichters erg geschikt!
Verkrijgbaar in diverse kleuren & maten!
Inbusverstelling is arbeidsintensiever

Specificaties