UltrAdjust Elektrische Zit-sta Bureau SMART

 439.00  531.19 incl BTW

Antraciet-eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg-eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Product totaal
Opties totaal
Totaal

UltrAdjust Elektrische Zit-sta Bureau SMART

De Ultradjust Smart is de meest recente nieuwkomer binnen deze serie. De Smart is een ergonomisch elektrisch zit-sta bureau dat uiteraard in hoogte verstelbaar is van 65 tot 130cm.

Beschrijving

Rondom de bladkleuren is er keuze uit ons standaardassortiment; wit, lichtgrijs, wildperen, havanna, beton look, midden-, natuur- en bruin eiken. De kleur beuken is uitlopend en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het frame van de Ultradjust Smart kent een metalen afwerking, is voorzien van twee motoren en is beschikbaar in de kleuren; zwart, aluminium en wit.

Bij dit elektrische zit-sta bureau is er de optie om de hoogte of laagte van het bureau af te lezen aan de hand van een memory display. Let hierbij wel op dat de display niet inbegrepen is en los besteld dient te worden.

Indien zowel het blad als frame op voorraad zijn kan er rekening gehouden worden met ongeveer tien werkdagen levertijd. Mocht de combinatie niet voorradig zijn dan staat de actuele leveringsverwachting genoteerd op de orderbevestiging.

Denkt u ook aan de kabels?

Bent u van plan om een elektrisch zit-sta bureau aan te schaffen, dan adviseren wij u graag! Heeft u al gedacht aan een kabelgoot of kabelslang? Sommige zit-sta bureaus gaan zelfs tot 130 cm hoog, zonder kabelgoot moet u er dus rekening mee houden dat alle kabels genoeg lengte hebben. Met een kabelgoot werkt u de kabels netjes weg en hoeft u hier niet over na te denken!

Voorraad bladkleuren!

Bij VG Trading heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bladkleuren. Gezien de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van bladkleuren die uit voorraad leverbaar zijn en kleuren die een langere levertijd hebben. Dit zijn onze voorraad kleuren:

Bruin-eiken
Beuken
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Zeer snelle levering en montage
In diverse kleuren verkrijgbaar
Voorzien van anti-collision functie
Schroefmachine nodig voor het monteren van het blad
Niet standaard voorzien van memory display

Specificaties

Extra informatie

Merk

Breedte

, , ,

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Materiaal blad

Bladkleur

, , , ,

Materiaal onderstel

Onderstel kleur

, ,

Garantie

Levertijd