Zit sta bureau, past perfect bij het nieuwe werken!

Betaalbare zit-sta bureaus voor op kantoor of thuis!

Ergonomisch verantwoord werken en zorgen dat je de hele dag energiek blijft. Het zijn twee speerpunten die horen bij het nieuwe werken. De dagen dat je acht uur per dag achter elkaar op een bureaustoel zittend zat te werken zijn echt voorbij. Met een zit sta bureau zorg je ervoor dat je lichaam voldoende afwisseling krijgt door de wisselende houdingen die je gedurende de dag aanneemt. Hierdoor blijf je fit en fysiek in orde. Daarnaast zul je merken dat staand werken een energiek gevoel geeft waardoor je met gemak een hele dag op kantoor kunt werken, dit bevordert de werkprestaties waardoor je beter zult presteren.

Veel beter voor uw gezondheid!

Meer scherpte & creativiteit verhogend!

Minder bureauklachten & ziekteverzuim!

Zorgt voor meer beweging en minder stress!


Op kantoor voer je verschillende werkzaamheden uit. Hierbij is het fijn om af te kunnen wisselen. Er zijn werkzaamheden waarbij je jezelf wilt concentreren en focus en rust belangrijk zijn. Op dat moment kun je aan dit bureau zittend plaatsnemen en deze klus in alle rust uitvoeren. Heb je een activiteit waarbij je juist wat actiever en beweeglijker bent, dan maak je in een handomdraai van jouw zitbureau een sta bureau. Bijvoorbeeld als je creatief aan het brainstormen bent en wat schetsen maakt. Het is ook ideaal om sta bureaus aan elkaar te schuiven als je even met een collega wilt overleggen. Door het afwisselen van houdingen krijg je een beweeglijker gevoel waardoor je makkelijker contacten maakt met collega’s. Niet weggekropen achter je beeldscherm in een dossier, maar juist in het vizier van iedereen werken op kantoor. Je zult merken dat collega’s gemakkelijker contact met je maken. Dit maakt het werken op kantoor alleen nog leuker.

Voor- en nadelen elektrische zit-sta bureaus

Elektrische bureaus zijn in aanschaf iets duurder als de bureaus met slinger, is dit voor u rendabel?


Eenvoudiger in gebruik.

Diverse opties verkrijgbaar zoals memory functie.

Tevens verkrijgbaar met extra laag en hoog bereik.

Meer productiviteit & creativiteit.


Voor- en nadelen van zit-sta bureaus met slinger

Budget is in veel gevallen van groot belang, de slinger zit-sta bureaus zijn dan ook iets voordeliger, maar hebben wel degelijk voordelen.


Voordeliger in aanschaf t.o.v. elektrisch!

Tevens verkrijgbaar met versnelde slinger.

Beperkte afstanden haalbaar met slingerbureaus.

Niet geschikt voor iedere lengte.


Snelheid en gemak, dat typeert een elektrisch zit sta bureau. Als je wilt switchen van zittend naar staand werken of andersom dan hoef je alleen maar op het knopje te drukken. Razendsnel kun je hiermee jouw bureau op de juiste hoogte instellen. Elektrisch verstelbare bureaus zijn ideaal als het aantal verstellingen per dag hoog is. Ben je iemand die houdt van veel afwisseling in houding, maar wil je hier niet veel moeite voor doen, dan is dit het ideale bureau. Ook een prima oplossing voor flexwerkplekken waarbij veel verschillende mensen in een korte tijd aan hetzelfde bureau werken. Het kost degene die het bureau op de ideale werkhoogte in wil stellen weinig inspanning om dit te realiseren. Hiermee wordt de investering van een zit sta bureau ook interessant. Je kunt als bedrijf namelijk voor een laag bedrag flexwerkers een bureau aanbieden die ze op maat in kunnen stellen.

Bekijk hier een selectie aan elektrische zit-sta bureaus

De perfecte manier om nieuwe energie op te laden op een werkdag. Misschien ken je het gevoel wel; na een paar uur zittend te hebben gewerkt voel je dat je minder productief wordt. Juist op die momenten is het zit sta bureau met slinger de ideale oplossing. Door met de slinger het bureau op de juiste hoogte in te stellen ben je eigenlijk al even met iets anders bezig. Een korte fysieke inspanning voorziet je direct van energie. Na slechts een paar minuten staat het bureau op stahoogte en ga je weer met nieuwe energie aan de slag!

Door slim om te gaan met een zit sta bureau blijf je energiek en productief op kantoor. Hierbij is het belangrijk om zelf aan te voelen wat de ideale verhouding voor jou is tussen zittend en staand werken. Dit kan natuurlijk per werkdag en zelfs per dagdeel verschillen welke werkzaamheden zich lenen om zittend of juist staand te doen. Maar als je eenmaal het goede ritme te pakken hebt, zul je merken dat de afwisseling je een enorme boost zal geven. Het werk gaat je gemakkelijker af, je hebt meer contact met collega’s en je voelt je fitter. En of je nu kiest voor een elektrisch verstelbaar bureau of voor een slinger, in zeer korte tijd stel jij jouw bureau op de ideale hoogte in. Maatwerk in werkhoogte, voor optimaal werkplezier!

Bekijk hier zit-sta bureaus bij onze klanten!

Kantoormeubelen Bunschoten Spakenburg

Zit-sta bureaus Bunschoten

Voor deze elektro-technische groothandel hebben wij het complete kantoor opnieuw mogen inrichten met o.a. elektrische zit-sta bureaus.

Zit sta bureaus Haarlem

Zit sta bureaus Haarlem

Voor een vaste klant hebben we inmiddels ruim 35 complete slinger zit-sta bureaus geplaatst in Haarlem, monumentaal pand verdeeld over 3 verdiepingen.