Zit-sta bureau ErgoFlexi

 359.00  434.39 incl BTW

Antraciet eiken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Lichtgrijs
Lindberg eiken
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken!)
Kies uw besturing
Hoog laag knop (standaard)
Memory display met bluetooth app (+€ 75.00)
Maak uw bureau compleet, met onderstaande producten. De geselecteerde producten worden geleverd in de zelfde kleur als het gekozen onderstel!
Geen opties!
Kabeldoorvoer metaal (+€ 20.00)
Kabelgoot 70 cm (+€ 25.00)
Luxe kabelgoot activ (+€ 55.00)
3x Kabelklemmen (+€ 4.50)
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Artikelnummer EFLX300 Categorie Tags , ,

Zit-sta bureau ErgoFlexi

De ErgoFlexi is ons instapmodel, vaak ingezet voor thuiswerkers, goede verstelbaarheid (van 70 tot 120 cm) en verkrijgbaar in twee kleuren. Tevens is dit model verkrijgbaar met een blad van 120 x 60 cm.

Beschrijving

Op basis van kwaliteit doet dit model niet onder t.o.v. de overige zit-sta frames binnen ons assortiment. Echter is dit model scherper geprijsd als de overige modellen, waar zit hem dit in? We leggen het graag uit, dit model is begin 2020 gerealiseerd, speciaal voor de thuiswerkers! Over het algemeen is het budget voor een thuiswerkplek iets lager als voor de gemiddelde bedrijfsinrichting.

Het model is qua afwerking weliswaar professioneel afgewerkt, alleen bijvoorbeeld de hoeken van de voetplaten zijn afgewerkt met een kunststof dop. De dwarsliggers onder het blad zijn niet in kleur gespoten, wat je overigens niet ziet tenzij je onder het bureau kijkt, en aan de zijkanten zijn er twee bouten zichtbaar, waar bij de meeste zit-sta bureaus hier nog een extra bladdrager overheen valt voor het zicht. Dit zijn de drie belangrijkste punten waardoor ze het frame voordeliger kunnen produceren en dus kunnen aanbieden aan de klant. Op de kwaliteit en de functionaliteit is niet bespaard, de garantie is daarom ook vergelijkbaar met de ‘standaard’ zit-sta bureaus.

Kortom, een kwalitatief hoogwaardig zit-sta bureau, ideaal voor thuiswerken!

Denkt u ook aan de kabels?

Bent u van plan om een elektrisch zit-sta bureau aan te schaffen, dan adviseren wij u graag! Heeft u al gedacht aan een kabelgoot of kabelslang? Sommige zit-sta bureaus gaan zelfs tot 130 cm hoog, zonder kabelgoot moet u er dus rekening mee houden dat alle kabels genoeg lengte hebben. Met een kabelgoot werkt u de kabels netjes weg en hoeft u hier niet over na te denken!

Voorraad bladkleuren!

Bij VG Trading heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bladkleuren. Gezien de vele mogelijkheden hebben wij een selectie gemaakt van bladkleuren die uit voorraad leverbaar zijn en kleuren die een langere levertijd hebben. Dit zijn onze voorraad kleuren:

Bruin-eiken
Beuken
Eiken-naturel
Midden-eiken
Antraciet-eiken
Kersen
Havanna
Lindberg eiken
Ahorn - wildperen (uitlopend)
Wit
Lichtgrijs
Twijfels? We laten in onze showroom graag alle mogelijkheden zien!

Voor & nadelen

Zeer gunstig geprijsd zit-sta bureau
Ondanks de lage prijs, hoge kwaliteit!
2 jaar full-service garantie!
Verstelbaar van 71 tot 120 cm (voor sommige niet laag genoeg)!

Specificaties

Extra informatie

Merk

Conditie

Breedte

, ,

Diepte

,

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Bediening

Hoog laag knop (memory display optioneel)

Draagvermogen

Dynamische belasting tot 80 kg

Onderstel kleur

,

Bladkleur

, , , ,

Materiaal blad

Materiaal onderstel

Garantie

Levertijd